රම්, බ්රැන්ඩි, වොඩ්කා, සහ විස්කි අතර ඇති ප්රධාන වෙනස දන්නවාද?
මත්පැන් නිපදවීමට භාවිතා කරන උපස්ථරය අනුව මෙම පානයන් වෙනස් වේ.
රම්: උක් යුෂ හෝ එහි අතුරු නිෂ්පාදන
බ්රැන්ඩි: පලතුරු, විශේෂයෙන් මිදි (හෝ වයින් ආසවනය)
විස්කි: ධාන්ය (උදා: ඉරිඟු, රයි, බාර්ලි, තිරිඟු ආදිය)
වොඩ්කා: ධාන්ය වර්ග, අර්තාපල් සහ සමහර විට සීනි හෝ පළතුරු
What is the difference between rum, brandy, vodka, and whiskey?
These spirits are varying according to the substrate used to produce alcohol as;
Rum: sugarcane juice or its by-products
Brandy: fruits, particularly grapes (or distilling wine)
Whiskey: Grain mash (e.g. corn, rye, barley, wheat, etc.)
Vodka: grains, potatoes and sometimes sugar or fruit
Brandy: fruits, particularly grapes (or distilling wine)
Whiskey: Grain mash (e.g. corn, rye, barley, wheat, etc.)
Vodka: grains, potatoes and sometimes sugar or fruit
Comments
Post a Comment